Jeg håber, at det er helt okay med jer, at der ikke er så meget jul på menuen denne madplan uge 50. Vi kommer alle snart til at spise en hel del julemad, så jeg har lagt fokus på noget andet i denne uges menu. Vi skal bland andet til Grækenland, Indien og Frankrig, så det skal nok blive godt.
Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Hvis denne madplan uge 50 ikke er dig, så skal du endelig bare kigger på de andre madplaner. God fornøjelse!
Madplan uge 50
Madplanen i denne uge består af 3 dage med kød, 1 dag med fisk og 2 vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.
Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.
Menuen står helt konkret på græske frikadeller med græsk kartoffelsalat, indisk dahl med skyr og ristede mandler, cæsarsalat med sprød kylling, salat med laks og dilddressing, svampelasagne med spinat og estragon samt oksetatar med kartoffelchips og persillemayo. Mums for en omgang madplan uge 50.
Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!
Vi skal dog ikke undlade al julestemningen, og derfor er bud på den søde sag til ugen eller weekenden derfor også en luciastjerne med safran, appelsin og marcipanremonce.