Madplan uge 48

Madplan uge 48

På menuen i denne madplan uge 48 er der alt muligt godt, langtidssimret og smagsfuld mad. Der er flere favoritter på menuen, og der er flere nye opskrifter, som jeg har glædet mig til at dele med dig. Jeg håber, at du går en god uge i vente med en masse god mad.

Denne madplan uge 48 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 48

I denne uge får du tre dage med kød og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 48 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på langtidssimret bolognese, verdens bedste porretærte med ost, chevre chaud salat med balsamico-valnødder og rosiner, en risotto med rødvinssimrede skalotteløg og sidst men ikke mindst fyldte kyllingebryster med svampe, parmaskinke og flødeost serveret med flødekartofler a la rodfrugter. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg har udviklet verdens bedste opskrift på tiramisu, som jeg netop har delt.

Verdens bedste opskrift på tiramisu
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments