Madplan uge 45

Madplan uge 45

Så er vi nået til madplan uge 45. En uge der nok kommer til at byde på lidt regn og overskyet vejr men også Mortens Aften, så vi kan jo ikke andet end at have and på menuen – uanset om vi fejrer det eller ej. Og her er min andeburger med appelsinmayo, kål og parmaskinke genial. Åh den smager så godt. Jeg håber, at I har en god uge i vente.

Ugentlig madplan med indkøbsliste

Du kan som altid herunder finde ugens madplan. Den er fyldt med lækre, forholdsvist sunde og nemme opskrifter til hele familien. Du kan skrue op og ned, efter hvor mange der spiser med, og du kan også printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på samme tid. Der findes allerede mange madplaner på bloggen, så hvis denne ikke lige er dig, er jeg sikker på, at du kan finde noget andet, der passer til din smag.

Madplan uge 45

Madplanen i denne uge består af tre dage med kød og tre vegetariske dage. Den sidste dag står på rester og tøm køleskabet – så er man klar til en ny uge. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på klassisk minestronesuppe, vegetar bolognese lavet på linser, andeburger med appelsinmayo og kål (fordi Mortens Aften), nudler med halloumi og peanutbuttedressing, yndlings blomkålsdeller med parmesan samt perlebygsalat med fennikel og urtedressing og til sidst honning- og soyamarineret kylling med syltede agurker og hvidløgsris. Mums for en omgang madplan uge 45.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Er du på udkig efter noget lækkert til weekenden, til gæster eller lignende i denne madplan uge 45, så prøv lige denne banankage med karamelliserede bananer. Måske den bedste banankage i verden.

Banankage med karamelliserede bananer
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments