Madplan uge 44

Madplan uge 44

Er du klar til en ny uge? Her får du i hvert fald næste uges madplan. Madplan uge 44. Den er fyldt med gode sager, og jeg kunne snildt klare sådan en omgang. Wow der er mange af mine favoritter på menuen.

Ugentlig madplan med indkøbsliste

Hver uge deler jeg en madplan med opskrifter til hele ugen, med indkøbsliste og til hele familien. En god kombination af nogenlunde halv vegetarisk og halv kød/fisk. Det er altid nem hverdagsmad, og der er noget for enhver smag. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der skal spise med. Du kan også printe opskrifterne eller udskrive en indkøbsliste. Der findes allerede mange madplaner på bloggen, så hvis denne ikke lige er dig, er jeg sikker på, at du kan finde noget andet, der passer til din smag.

Madplan uge 44

Madplanen i denne uge består af to dage med kød, en med fisk og tre vegetarisk. Den sidste dag står på rester og tøm køleskabet – så er man klar til en ny uge. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på en cremet svampesuppe med kylling og ris, græske frikadeller med karryristet blomkål og kikærter, galette med løg og ost, græskarsuppe med rød karry, ovnbagt laks med krydderurter og pistacie samt smørstegt spidskål og til sidst kartoffelpizza. Mums for en omgang madplan uge 44.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Er du på udkig efter noget lækkert til weekenden, til gæster eller lignende i denne madplan uge 44, så prøv lige denne luksus version af en gammeldags æblekage – med kaffe-chokoladecreme, flødeskum og ristede nødder.

Luksus gammeldags æblekage med kaffe-chokoladecreme og hasselnødder
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments