Madplan uge 44

Madplan uge 44

Vi går ind i første uge af november. Hvad skete der lige for tiden? Og hvordan kan vi snart være ved vinter? Hold nu op jeg synes, at tiden går stærkt. Der er fart på, der sker masser af spændende ting, og ugerne flyver afsted. Har du det på samme måde? Det betyder selvfølgelig ikke, at I ikke får lørdagens madplan uge 44. Den er som altid klar.

Det er tid til ugens menu. Jeg har som altid samlet lidt inspiration til dig. Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.

Madplan uge 44

Madplan uge 44 består af to dage med kød, en dag med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Jeg laver altid søndag til restedag, så du har mulighed for at rydde op i køleskabet, gøre klar til en ny uge og være kreativ med pasta, pizza, tærte eller lignende retter, der er gode til tøm køleskabet. Hvis ugens madplan uge 44 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.

Ugens menu består af den bedste vegetariske curry med græskar, kokosmælk og kikærter (åh det er en af favoritterne herhjemme!), pasta med røget laks, ricotta og spinat, den bedste græskarsuppe med rød karry og croutoner, mexicanske huevoes rancheros aka. smilende æg i krydret tomatsauce med bønner og ost, thai beef salad (jeg spiser sjældent oksekød, men når jeg gør, er det denne opskrift) og sidst men ikke mindst pizza med søde kartofler, chorizo og gedeost – sidstnævnte kan byttes til mozzarella, hvis du ikke er til gedeost.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage i weekenden? Prøv min bedste opskrift på gulerodskage. Føler du dig frisk, så prøv at bytte gulerødder ud med græskar – det er også så godt! Måske du faktisk ikke kan smage forskel.

gulerodskage
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments