Madplan uge 42

Madplan uge 42

Velkommen tilbage! Og det er altså bloggens madplan, jeg snakker til. Den har holdt pause på udefinerbar tid, men nu er den altså tilbage igen. Jeg ved nemlig, at I var mange, der brugte den, og derfor har jeg lyttet efter. Jeg elsker også selv at få inspiration til min ugentlige madplan – især de uger, hvor det eneste man ikke vil bruge sin tid på er at planlægge og beslutte sig.

Ugentlig madplan a la hverdagsmad

Jeg har faktisk opgraderet mine madplaner en smule. Nu er det nemlig sådan, at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange I spiser med, du kan nemt printe alle opskrifterne, og du kan printe en tilhørende indkøbsliste. Det er altså ret smart, og jeg håber sådan, at I vil tage godt imod det. Der findes allerede mange madplaner på bloggen, så hvis denne ikke lige er dig, er jeg sikker på, at du kan finde noget andet, der passer til din smag.

Madplan uge 42

Vi starter simpelthen med madplan uge 42. Lige smæk i efterårsferien men jeg tænker, at uanset om du holder ferie eller ej, så kan du måske godt bruge en madplan. Eller bare gemme den til ugen efter. Madplanen består af to dage med kylling, en med laks og tre vegetarisk. Den sidste dag står på rester og tøm køleskabet – så er man klar til en ny uge. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på min yndlings svampelasagne, rugvafler med varmrøget laksesalat, tomatsuppe med mascarpone, cæsar salat med sprød kylling, græskarrisotto med salviepesto og chicken tikka masala med hjemmelavet naan. Mums for en omgang madplan uge 42.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du også bage noget lækker i denne uge, vil jeg anbefale dig at kigge på min æbletærte med mazarin og nøddekaramel.

Æbletærte med mazarin og nøddekaramel
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments