Madplan uge 42

Madplan uge 42

Haps haps haps for en madplan uge 42. Fyldt med efterårsmad, gode smager og konsistenser og forhåbentlig ny inspiration. Og så skal vi også lige fejre en lille ting i ugens madplan. Det er faktisk den 53’ende madplan i streg. Det vil sige, at jeg nu har delt madplaner hver uge i et helt år. Det er altså ret vildt. Jeg håber, at du vil danse en lille dans for mig, mens du laver mad i ugens løb. Måske du har efterårsferie? Bare det var mig!

Men først: Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 42

Menuen i denne uge består af to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 42 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på nudler med grønt og cashewnødder, verdens bedste græskarsuppe med rød karry (og gerne med sprøde brød/rugbrødscroutoner), rustik galette med porrer, bacon og ost, kikærter i karry og kokosmælk med ovnristede blomkål, ovnbagte kyllingenuggets med sød kartoffel fritter og sidst men ikke mindst honningbagt laks med nødder serveret med bagte kartofler med aiolicreme og smørristede pistacienødder. Haps for en madplan uge 42.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage i weekenden? Så lov mig at prøve mine koldhævede boller med kerner. Åh de er gode og så så nemme.

Koldhævede boller med kerner
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments