Madplan uge 4

Madplan uge 4

Ny uge, ny madplan. Der er flere favoritter på menuen. Måske også nogle jeg havde glemt, men som jeg opdagede, da jeg scrollede gennem mine opskrifter for at lave denne madplan uge 4. Blandt andet en sprød kyllingeburger, en skøn asiatisk salat med den bedste dressing, den altid gode svampetoast og meget andet.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 4, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 4

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 4 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på quinoasalat med varmrøget laks og gomadressing. kartoffel-porresuppe, kyllingedeller med spinat og feta samt asiatisk grøn salat med edamame og lime-ingefærdressing, svampetoast med svampe a la creme og sidst men ikke mindst burger med sprød kylling, chili mayo og ovnfritter. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Hvis jeg skulle lave en sød sag i weekenden, så skulle den stå på verdens bedste tiramisu.

Opskrift på tiramisu med fløde og amaretto
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments