Madplan uge 35

Madplan uge 35

Så er det tid til madplan uge 35. En uge hvor vi går ind i efteråret. Øv at sommeren er slut, men der er altså også så mange gode ting ved efteråret. Hyggen, de gode råvarer i sæson og meget mere. Jeg håber, at ugens madplan kan inspirere dig til aftensmadsmåltiderne og give dig en smule hjælp med på vejen.

Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 35

Menuen i denne uge består af to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 35 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på vegetarisk curry med halloumi og ovnristet blomkål, tomatsuppe med mascarpone, nem lakselasagne med asparges og dild, vegetarisk pad thai med masser af grønt, marokkansk kylling med rosiner og pinjekerner og sidst men ikke mindst burger med sprød kylling, ovnfritter og hjemmelavet chilimayo. Mmmh for en madplan uge 35.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage i weekenden? Prøv min opskrift på verdens bedste gulerodskage.

gulerodskage
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments