Madplan uge 35

Madplan uge 35

Normalt når jeg laver madplaner, tænker jeg altid over råvarer i sæson. Og i denne omgang madplan uge 35 har jeg faktisk skiftet over til efterårstankegang og efterårsråvarer i sæson, nærmere betegnet dem i sæson for september. Gulerødder, grønkål og kål generelt, tomater, løg, sensommerbær og andet godt. Det er lidt skørt, at det allerede er september. Jeg føler, at vi er blevet snydt for lidt sommer, eller er det bare mig?

Denne madplan uge 35 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 35

I denne uge får du to dage med kød (faktisk kun en smule kød), en dag med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 35 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på grønkålssalat med halloumi, gulerødder og sesam, mexicansk lasagne med kål, chorizo og masser af smag, spiral-gulerodstærte med timian og ost, tacos med bønner, guacamole og tomatsalsa og sidst men ikke mindst bagt laks med krydderurtetopping samt grillede gulerødder med pisket ricotta. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal der noget sødt på bordet i weekenden? Hvad med en sød galette med sensommerbær og marcipan. En helt ny opskrift og den er så skøn.

Galette med bær og marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments