Madplan uge 34

Madplan uge 34

Når dette indlæg udgives, står jeg forhåbentligt og surfer på bølgerne nede syd på. Åh det bliver sjovt! Selvom jeg er på ferie, har jeg selvfølgelig planlagt nogle madplaner som blandt andet denne madplan uge 34. De nye opskrifter holder ferie, men der er heldigvis masser af vælge imellem herinde i forvejen.

Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 34

Menuen i denne uge består af to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 34 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på vegetarbolognese med linser og masser af smag, galette med porrer, bacon og ost (en slags rustik tærte), huevoes rancheros, ristet rugbrødssandwich med avocado, spinat og gedeost, kylling og kokos-cashewnøddesauce og sidst men ikke mindst fiskefrikadeller med ovnfritter og hjemmerørt remoulade. Mmmh for en madplan uge 34.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale mine dadelkugler med kiks og bailey, der har den mest fantastiske smag og konsistens.

Dadelkugler med kiks og bailey
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments