Det er endelig endelig endelig blevet min tur til en uges sommerferie og wow, hvor har jeg bare glædet mig! Til at komme ned i gear i sommerhuset og ikke lavet meget andet end at bade, gå ture, spise god mad og slappe af. Men I skal selvfølgelig ikke snydes for en madplan uge 34, som byder på lidt sommer, lidt comfort food og masser af god mad.
Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 34, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.
Madplan uge 34
I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 34 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på tærte med karamelliserede rødløg og gedeost (brug feta hvis du ikke er til ged), yndlings kyllingekødboller i tomatsauce med ricotta, salat med bulgur, kirsebær og friske ærter serveret med brød, fisk i fad med kartofler, porrer og fløde og sidst men ikke mindst den altid gode kartoffelpizza med mascarpone og rosmarin. Jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Jeg tænker helt bestemt, at vi skal bage sådan en kage, som man kan gå og hapse stykker af til eftermiddagssnack eller til en kop te om aftenen. Jeg overvejer ret meget denne brownie med saltkaramel – nu må jeg bare se, om jeg kan lokke mine med-ferierende med på den ide.