Madplan uge 33

Madplan uge 33

Når dette indlæg med madplan uge 33 udgives, så er jeg på vej til lufthavnen og på vej på ferie. Jeg har selvfølgelig forberedt lidt madplaner til jer hjemmefra, men det bliver et par uger uden nye opskrifter. Heldigvis er der en hel del at gå på opdagelse i og blive inspireret af. Det håber jeg, at du kommer til at gøre.

Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 33

Menuen i denne uge består af en dag med kød, en med fisk og fire vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 33 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på pastasalat med ærtepesto og langtidsbagte tomater, den bedste mexicanske lasagne med chorizo og kål (min kæreste livret), broccolideller med ost serveret med bulgursalat med ærter, kirsebær og feta, nudler med grøntsager og peanutbutterdressing, asiatisk laks med nye kartofler og sidst men ikke mindst rødbedetatar med estragonmayo og fritter – min Masterchef audition ret. Den er stadig en vinder! Mmmh for en madplan uge 33.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår små kokosmuffins/konfektbidder med chokolade. En perfekt hapser a la bounty.

Små kokosmuffins / kokos-konfekt bidder med chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments