Madplan uge 30

Madplan uge 30

Jeg synes, at denne uge er ekstra god. Ikke alene er der en god madplan uge 30 på programmet, men for mig er der også en uges ferie med min familie på planen, og det har jeg virkelig glædet mig meget til. Og jeg står for maden flere af dagene, så mon ikke at vi også skal have nogle af de her gode retter på menuen om aftenen. Vi har nemlig et udekøkken, og der glæder jeg mig til at stå på varme sommeraftener.

Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 30

Menuen i denne uge består af tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 30 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på huevoes rancheros (mexicanske æg i tomatsauce med ost), cæsarsalat i opgraderet version med sprød kylling og hvidløgscroutoner, rugvafler med varmrøget laksesalat, salat og friske tomater, yndlings panang karry med kylling, grønne nachos med ost og guaca serveret med en frisk salat og sidst men ikke mindst melonsalat med avocado, mozzarella og serrano (sidstnævte kan udelades for vegetarisk version) serveret med et snoet brød med oliventapenade og feta. Mmmh for en madplan uge 30.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal der noget sødt på bordet i weekenden, kan jeg anbefale at lave nogle lækre, hjemmelavede issandwich.

Issandwich opskrift nem
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments