Madplan uge 3

Madplan uge 3

Ny uge, ny madplan. I denne madplan uge 3 er der fokus på gode smager, grøntsager i sæson og masser af dem. Det er både græskar, rød karry og parmesan, der går igen. Altså dybe smage, sæsonbaserede råvarer og sunde, nemme opskrifter. Jeg håber, at du finder noget for dig og din familie.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 3, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 3

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 3 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på græskarsuppe med rød karry (min favorit), langtidssimret bolognese med pasta x2, pitabrød med haydari dip og broccolideller med parmesan, laks i rød karry med ris og sidst men ikke mindst græskar bygotto med brunet smør, hasselnødder og grønkålchips. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage noget i weekenden? Jeg kan virkelig anbefale min krydrede squashkage med flødeostecreme.

Squashkage med cream cheese frosting
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments