Annonce

Madplan uge 29

Madplan uge 29

Åh hvor jeg bare elsker denne tid på året med masser af solskin, varme og gode råvarer. Sommer er min favorit årstid, hvis vi ser på vejret. Hvis vi ser på råvarerne i sæson, så er både sommer og efterår min favorit. Hvad med dig? Uanset hvad står næste uges menu på gode ting som altid. Måske du har ferie, måske ikke. Men man skal jo spise uanset hvad.

Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig, og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 29

Menuen i denne uge består af to-tre dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 29 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på ærterisotto med ricotta og citron, nemme spinatvafler med hytteost og avocado, fyldte rødspætter med parmaskinke og flødeost serveret med grillede gulerødder med ricotta og honning, salat med paneret feta og indkogt honning med citron serveret med noget lækkert brød, burger med sprød kylling og chilimayo og sidst men ikke mindst hjemmelavede hotdogs. Mmmh for en madplan uge 29.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår verdens bedste rabarbercrumble. Se bare her, hvor lækker den er.

Rabarbercrumble med marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments