Madplan uge 28

Madplan uge 28

Ih det har været en dejlig uge. Den har været travl og hård på arbejdet, men den har heldigvis også været fyldt med gode stunder. Lidt ligesom madplan uge 28 i dette indlæg – den er også fyldt med gode sager. Sager jeg forbinder med sommer og sol. Dvs. nye kartofler, jordbær, ærter og rabarber.

Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig, og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 28

Menuen i denne uge består af to dage med kød, to med fisk og to vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 28 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på spansk tortilla med kartofler, spinat og feta, kold gazpacho med hjemmelavede ostescones med karamelliserede løg, lakselasagne med spinat og ricotta, grillpølser og kold kartoffelsalat, kyllingedeller med feta og soltørrede tomater serveret med spidskålsalat med jordbær og mormordressing og sidst men ikke mindst fiskedeller med ovnkartofler og hjemmerørt remoulade. Mmmh for en madplan uge 28.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale min cheesecake med rabarber.

Cheesecake med rabarber og vanilje
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments