Madplan uge 26

Madplan uge 26

Åh, der er sommer i vejret og sommer på menuen denne uge. Det er tid til madplan uge 26, og der er alt fra sæsonlækre grøntsager, jordbær, grillpølser og andet godt, og jeg kan mærke, at jeg allerede bliver sulten. Du finder også et par nye opskrifter, som jeg håber er noget, du vil kunne lide. Jeg har i hvert fald spist meget af den orzo pastasalat på det sidste.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 26, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 26

I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 26 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på min yndlings porretærte med ost, kyllingefrikadeller med spinat og feta serveret med en orzo pastasalat, rester af deller i rugbrødssandwich med hjemmelavet hummus, æggewraps med spinat og laks, pølser på grillen og bagte kartofler med hvidløgscreme og pesto og sidst men ikke mindst pasta med basilikumsfløde og citron-brødkrummer. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden, så foreslår jeg en hjemmelavet jordbærtærte. Den tager lidt længere tid, men det er absolut det hele værd, og jordbærrene er så gode lige nu. Det skal udnyttes!

Opskrift på klassisk jordbærtærte
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments