Madplan uge 25

Madplan uge 25

Mmmh der er meget godt på menuen i denne madplan uge 25. Jeg ved godt, at jeg siger det tit, men jeg mener det altså. Det er retter, som jeg craver i øjeblikket. Friske salater, grillmad, panerede ting og let mad. Du kan altså godt glæde dig.

Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig, og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 25

Menuen i denne uge består af tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 25 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på kyllingefrikadeller fyldt med krydderurter serveret med en vandmelonsalat med stegt halloumi og mynte, en nem laksetærte med asparges og filodej, en salat med sprød, paneret feta og indkogt honning med citronfileter serveret med brød, en sommerpasta med citron-flødesauce og langtidsbagte tomater, en portion chicken parmesan med nye kartofler vendt med urter og god olivenolie og sidst men ikke mindst hjemmelavede hotdogs med god topping. Mmmh for en madplan uge 25.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Hvad skal du lave af søde sager i weekenden? Jeg foreslår en solbærmazarin med lakrids og chokolade.

Solbær mazarinkage med lakrids og chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments