Madplan uge 22

Madplan uge 22

Åha nu kan vi næsten mærke og dufte den. Det er sommeren, jeg snakker om, og selvfølgelig skal denne madplan uge 22 være fyldt med sommergode sager. Kartoffelsalat, grillpølser, lette pastaretter, jordbærtærte. Ja tak – det kan kun blive godt.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 22, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 22

I denne uge får du to dage med kød og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 22 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på ærterisotto med ricotta og citron, sprøde risottodeller og grønne bønner med brunet smør og hasselnødder, min yndlingstærte for tiden: broccolitærte med bacon, salat med paneret feta og citronfileter, hjemmelavet pasta med tomatsauce og stracciatella og sidst men ikke mindst grillpølser med kold kartoffelsalat. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Vi kommer ikke udenom det, og jeg tror, at det er tid. En klassisk jordbærtærte er noget af det bedste, du kan lave denne sommer.

Opskrift på klassisk jordbærtærte
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments