Annonce

Madplan uge 22

Madplan uge 22

Yes så er vi næsten inden i juni måned og officiel sommer. Det synes jeg, at vi skal fejre i denne madplan uge 22, så den står på kartoffelsalat, grillpølser, jordbær og andre gode sommersager. Jeg håber, at du vil føle dig inspireret, og at du får en skøn uge.

Denne madplan uge 22 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 22

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 22 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på pasta med tøm køleskabet-grøntsagsauce, nem laksetærte af filodej med asparges og dild, spinatlasagne med feta og ricotta, fyldte kyllingebryster med flødeost og soltørrede tomater serveret med en spidskålssalat med jordbær og mormordressing og sidst men ikke mindst grillede pølser og kold kartoffelsalat med ærter og radiser.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage noget i weekenden? Jeg foreslår en rabarberkage med ingefær, kokos og hvid chokolade. En anderledes kombination men uhm den er god.

Rabarberkage med ingefær, kokos og hvid chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments