Annonce

Madplan uge 21

Madplan uge 21

Så går vi ind i den sidste uge af maj, og det betyder, at det officielt snart er sommer. Det betyder også, at det i dag er tid til madplan uge 21, og det er godt nok fyldt med lækre sager. Både velkendte favoritter men måske også retter, der kan give dig ny og anderledes inspiration til fremtidige måltider.

Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig, og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 21

Menuen i denne uge står på 1 dag med kylling, 2 dage med fisk og 3 vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 21 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på madvafler med kål toppet med varmrøget laksesalat og grøntsager, en mellemøstlig inspireret pastasalat med langtidsbagte tomater og tahindressing, en skål med honning- og soyamarineret kylling, hvidløgsris og lynsyltede agurker, tomatsuppe med mascarpone, en fredagsmenu af fiskefrikadeller med ovnfritter og hjemmerørt remoulade og sidst men ikke mindst hjemmebagte pita (oh yes!) med broccoli-ostedeller og hummus med artiskokker. Mmmh for en madplan uge 21.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Er du på udkig efter noget lækkert til weekenden? Jeg bagte denne cookie kage sidste weekend, og det kan bestemt anbefales.

Cookie kage med brunet smør, hasselnødder og chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments