Madplan uge 20

Madplan uge 20

Jeg forstår slet ikke, at vi allerede skriver uge 20. Wow tiden går stærkt. Til gengæld elsker jeg al den solskin, vi har for tiden. Det er godt nok tiltrængt! I denne madplan uge 20 er der gode sager som sprød kyllingeburger, fiskedeller, løgtærte og andre lækkerier på menuen. Det kan jo kun blive en god uge.

Denne madplan uge 20 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 20

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 20 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på den bedste og nemmeste salat med sprød kylling og pestodressing, en one pot pasta med broccoli og parmesan, en sprød tunsandwich med pesto og tomat, butterdejstærte med balsamico-bagte løg og timiancreme, asiatiske fiskedeller og perlebygsalat med asparges og urtedressing og sidst men ikke mindst sprød kyllingeburger med ovnfritter og chilimayo.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår verdens bedste rabarbercrumble.

Rabarbercrumble med marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments