Madplan uge 2

Madplan uge 2

Så er vi ved at være godt inde i januar. Jeg startede lige året med lidt sygdom, men jeg er ved at være helt tilbage igen, og det er dejligt. 2024 bliver et godt år, det kan jeg mærke, og jeg ønsker dig det bedste år. Og hvilken bedre måde end at starte med at lave en madplan uge 2 fyldt med grøntsager og lækre retter.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 2, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 2

I denne uge får du en dag med kød, en med fisk og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 2 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på svampelasagne med estragon-bechamel og spinat, cæsar salat med sprød kylling, rugvafler med varmrøget laksesalat og grønt, blomkålsdeller med parmesan og bagte rodfrugter og sidst men ikke mindst svampetoast med svampe a la creme og en frisk salat dertil. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale at lave en galette. Denne opskrift på bærgalette ville kunne laves med tynde skiver af enten pærer eller æbler, der er i sæson, og det vil smage skønt.

Galette med bær og marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments