Madplan uge 19

Madplan uge 19

Så er vi for alvor godt inde i maj, og jeg kan næsten ikke forstå det. Huhej tiden går stærkt. I denne uges madplan uge 19 får du farver, en snert af sol og masser af god smag. Den byder blandt andet en lidt alternativ måde at spise laks, en rigtig god sommerpasta, der kan lede tankerne hen på sol og varme og en smuk smuk tærte.

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 19

Madplan uge 19 består af 2 dage med kød, en med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 19 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af spinatvafler med yndlingstoppings, poke bowl med teriyakickylling og chilimayo, gulerodsspiral-tærte med timian og ost, laks i rød karry med ris, flammkuchen aka tarte flambee aka simpel pizza med cremefraiche, bacon og løg og sidst men ikke mindst en omgang sommerpasta med citronflødesauce og langtidsbagte tomater. Ja tak.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale en portion hjemmelavet is, fx pistacieis. Den smager sååå godt!

Pistacieis hjemmelavet med pistaciekrokant
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments