Madplan uge 18

Madplan uge 18

Hej med dig og (snart) velkommen til maj måned. Puha hvor tiden bare flyver afsted. Det forstår jeg slet ikke. Men altså, jeg er klar med madplan uge 18, og jeg håber sådan, at du vil være lige så begejstret som jeg. Der er nemlig nogle ret gode favoritter iblandt som risotto, bowls, salater og tærter. Alt godt på samme uge.

Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe ne indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 18

Menuen i denne uge står på 2 dage med kød, 1 dag med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 18 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på pad thai med kylling og grønt, buddha bowl med falafler og hummus, tærte med karamelliseret løg og gedeost, madpandekager med varmrøget laksesalat og grønt, ærterisotto med ricotta og citron og sidst men ikke mindst thai beef salad med verdens bedste dressing. Mmmh for en madplan uge 18.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Det er næsten også ved at være tid til at få rabarber på menuen, så har du planer om at lave en sød sag i weekenden, foreslår jeg dig verdens bedste rabarbercrumble. Tro mig – den er VERDENS BEDSTE!

Rabarbercrumble med marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments