Madplan uge 15

Madplan uge 15

Mens denne madplan uge 15 udgives, traver jeg rundt i Prag, hvor jeg skal heppe på en masse løbevenner, der skal ud på en halvmaraton. Forhåbentlig med sol på næsen og rigeligt kaffe i hånden. Det betyder dog ikke, at du skal snydes for ugens madplan, for jeg har planlagt den på forhånd, og der er masser af godt i vente. Nogle sager der går igen er blandt andet parmesan, linser, æbler og rigeligt krydderurter.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 15, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 15

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 15 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på linsebolognese med spaghetti, kyllingesuppe med pasta og grøntsager, rester af linsebolo, kyllingedeller med urter og rosenkål med æbler og nødder, asiatiske fiskedeller med ovnfritter og remo-ish og sidst men ikke mindst en skøn cæsarsalat i vegetariske klæder med smørmør knoldselleri, linser og den bedste dressing. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg overvejer stærkt, om jeg ikke snart skal lave en portion bountyis – den smager forrygende og skal laves helt uden ismaskine.

Bounty is - hjemmelavet is på kondenseret mælk uden ismaskine
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments