Madplan uge 10

Madplan uge 10

Sikke et dejligt vejr det har været den sidste uge. Mere af det! Har du styr på menuen for næste uge? Ellers får du her inspiration i min madplan uge 10. Den indeholder en hel del snask på den sundere måde og tager et smut forbi både Italien, Asien, Mexico og USA. Sikke en skøn uge.

Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Hvis denne madplan uge 10 ikke er dig, så skal du endelig bare kigge på de andre madplaner. God fornøjelse!

Madplan uge 10

Madplanen i denne uge består af 3 dage med kylling, 1 dag med fisk og 2 vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på quinoasalat med varmrøget laks, edamamebønner og gomadressing, sticky panko blomkål og spidskålssalat med æbler, congee (asiatisk risgrød) med kylling, tacos med bønner og guacamole, chicken parmesan og pasta pesto og sidst men ikke mindst sprød kyllingeburger, ovnfritter og chilimayo. Mums for en omgang madplan uge 10.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Står weekenden på noget lækkert? Overvej at lave min cookie kage med brunet smør og chokolade.

Cookie kage med brunet smør, hasselnødder og chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments