Annonce

Madplan uge 10

Madplan uge 10

Jubii så har vi ramt marts, og jeg har virkelig glædet mig til, at denne mørke, våde vinter skulle slutte, og et forhåbentligt dejligt forårs starte. Det fejrer vi med denne madplan uge 10 for hele ugen, der byder på masser af farver, grøntsager, smag og lækkerier.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 10, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 10

I denne uge får du to dage med kød og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 10 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på indisk dahl toppet med ristede mandler og skyr, tomattærte med frisk mozzarella og basilikum, rugvafler med varmrøget laksesalat og grønt, pasta med salsiccia og squash og sidst men ikke mindst chicken parmesan (så godt!) med smørstegt spidskål og evt. pasta/kartofler. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale denne bountyis, der kan laves uden ismaskine. Måske mere sommeragtigt men spørger du mig, kan den sagtens spises hele året.

Bounty is - hjemmelavet is på kondenseret mælk uden ismaskine
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments