Madplan: Opskrifter med proteiner

Madplan: opskrifter med proteiner

Jeg fik en forespørgsel den anden dag. En madplan fyldt med opskrifter med proteiner. Ekstra proteinrig mad. Skøn ide! Jeg træner også selv en del og skal huske mig selv på at få nok proteiner. Nogle gange glemmer jeg nemlig lidt at tilføje proteiner, når jeg skal lave nem aftensmad. Og det er faktisk slet ikke så besværligt, da der er mange fødevarer, der indeholder proteiner. Kylling, æg, tun, kikærter og bønner, hytteost, laks og meget mere. Denne madplan er derfor lige så meget en reminder til mig selv, som det er inspiration til jer, der gerne vil spise flere proteiner. Og man kan sagtens lave madplanen uden at have fokus på ekstra proteiner også.

Madplan: Opskrifter med proteiner

Denne madplan med opskrifter med proteiner består af 3 dage med kød, 2 med fisk, 1 med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Jeg har også sneget en sød sag med – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. 

Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Se også alle mine andre madplaner og få inspiration til din aftensmad.

Laver du en af mine opskrifter, fx fra denne madplan med opskrifter med proteiner, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Proteinrig aftensmad til hele ugen

Ugens søde sag:
Peanutkage med kikærter og chokolade

Peanutbutter kage med kikærter og chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments