Annonce

Madplan: Aftensmad uden ovn

Madplan: Aftensmad uden ovn

Jeg er jo pt. på udveksling i Holland, og som jeg har fortalt på Instagram, har jeg ingen ovn. Det betyder, at jeg har måtte være lidt kreativ, når det kommer til aftensmaden. Jeg har nemlig altid skulle lave aftensmad uden ovn.

Jeg skal være ærlig at sige, at der er flere mere spændende ting at lave hernede end mad, så ofte står den bare på noget nemt a la wok, curry eller spejlæg med grønt. Jeg ved dog, at hvis jeg laver en madplan, så går alt lidt nemmere. Og det passede perfekt, da der var en af jer, der ønskede en madplan med opskrifter til aftensmad uden ovn den anden dag. High five til dig! Så her er den – nu skal der gang i pander og gryder.

Madplan: Aftensmad uden ovn

Ugens madplan består af 3 dage med kød/fisk, 3 dage med vegetarisk og 1 dag med rester. Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Jeg har også sneget en sød sag med – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Alle de andre madplaner

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Opskrifter kun til komfur

Ugens søde sag:
No-bake cheesecake

Madplan: Aftensmad uden ovn 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments