Madplan: Aftensmad uden ovn

Madplan: Aftensmad uden ovn

Jeg er jo pt. på udveksling i Holland, og som jeg har fortalt på Instagram, har jeg ingen ovn. Det betyder, at jeg har måtte være lidt kreativ, når det kommer til aftensmaden. Jeg skal være ærlig at sige, at der er flere mere spændende ting at lave hernede end mad, så ofte står den bare på noget nemt a la wok, curry eller spejlæg med grønt. Jeg ved dog, at hvis jeg laver en madplan, så går alt lidt nemmere. Og det passede perfekt, da der var en af jer, der ønskede en madplan med opskrifter til aftensmad uden ovn den anden dag. High five til dig! Så her er den – nu skal der gang i pander og gryder.

Ugens madplan består af 3 dage med kød/fisk, 3 dage med vegetarisk og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0 eller version 3.0 / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0 / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad eller version 2.0 / Madplan med råvarer i sæson / Mine favoritter lige nu / Jeres favoritter / Aftensmad til 2 personer

Madplan: Aftensmad uden ovn

Indkøbsliste:

Madplan: Aftensmad uden ovn 2

Ugens søde sag:
No-bake cheesecake

Madplan: Aftensmad uden ovn 4
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments