Budgetvenlig madplan

Budgetvenlig madplan, billig madplan

Da jeg flyttede hjemmefra for et par år siden var jeg ret opmærksom på, hvor mange penge jeg brugte, og jeg var i det hele taget god til at lave et budget, så jeg kunne sikre mig, at jeg ikke brugte for meget. Jeg blev god til at bruge, hvad jeg havde i køleskabet, og jeg lærte mig selv nogle retter som risotto, pasta, karryretter, vafler og meget mere, som kunne varieres efter indholdet i mit køleskabet.

I dag får I en budgetvenlig madplan, en billig madplan om du vil. Til dig der vil sparre lidt på madbudgettet – om du er en familie, studerende, flyttet hjemmefra og meget andet. Dog, en madplan der ikke går på kompromis med god smag og lækre retter, og som bruger de basisvarer, mange af os allerede har i skabene.

Budgetvenlig madplan

Denne omgang budgetvenlig madplan er til 3-4 personer og består af 2 dage med kød, 5 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med. Den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner en masse lige her

Vil du have fat i en konkret indkøbsliste til denne omgang budgetvenlig madplan, så kan du finde den eller printe den ud ved at trykke herover.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Ugens søde sag: Æblekage med kanel og mandler

Æblekage med kanel og mandler
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments