Peanutbutter bounty barer

25. juni 2017

Peanutbutter bounty barerPeanutbutter bounty. Eller snickers møder bounty på den sunde måde, som jeg også overvejede at kalde dem. Jeg har nok sagt det før, men jeg er en kæmpe fan af peanutbutter. Så stor en fan, at jeg spiser det hver dag og for længst har fundet mig en favorit. Det er forresten den fra Bodylab, hvis I skulle være interesserede. Crunchy, uden sukker og flydende cremet. Og dette er slet ikke sponsoreret eller noget. Den smager bare mega lækkert. Jeg har i et stykke tid haft en ide om at kombinere den lækre hjemmelavede bounty bar med crunchy peanutbutter i en sundere version uden raffineret sukker.

Disse peanutbutter bounty barer er faktisk ret nemme at lave. De består af kokosmel, den tykke del af kokosmælken, crunchy peanutbutter og en smule honning, og så er de dyppet i mørk chokolade og drysset med saltede peanuts. Det kunne også været et lækkert twist at vende lidt fintrevet appelsin-, citron- eller limeskal i eller måske bruge en anden slags nøddesmør som mandel eller hasselnøddesmør, hvis du har det. Perfekt sundere snack.

Andre sundere søde sager: Saltede tahin karamel bidder / Sunde snickers bidder / Dadel-peanutbutter bidder / Mandelsmørfyldte dadler med chokolade

Peanutbutter bounty barer Peanutbutter bounty barer

Peanutbutter bounty barer (10-12 stk)

 • 2 dl kokosmel
 • 50 g af den faste, fede del af kokosmælken fra dåse
 • 70 g crunchy peanutbutter (denne er min favorit – affiliate link)
 • 1-2 spsk honning (afhængig af smag og sukkerindhold i din peanutbutter)
 • 100 g mørk chokolade, mindst 70 %
 • ristede, saltede peanuts

Så nemt er det: Start med at røre kokosmel, fast kokosmælk, peanutbutter og honning sammen i en skål. Form små barer, kugler eller bidder og stil dem i fryseren på en tallerken med bagepapir i 30 minutter.

Smelt chokolade over vandbad, lad det afkøle en smule og overtræk derefter kokosbarerne med chokolade. Drys med grofthakkede peanuts og opbevar dem på køl.

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  25. juni 2017 at 11:56

  Åh, jeg kunne godt lige spise en håndfuld!

  – A

  • Reply
   Anna Bartels
   25. juni 2017 at 15:38

   Jeg sender lige en portion afsted så 😉
   Det kunne jeg virkelig også godt… Måske man skulle lave en ny portion snart igen?
   Kh Anna

 • Reply
  Kristian Deiborg
  26. juni 2017 at 10:12

  Tak for din pæne ord om vores proteinbarer – dog ser dit take på dem også ganske fornuftigt ud.

  Hvis du en dag laver en opskrift med nogle af vores produkter, så send den gerne min vej – så kan jeg ligge den op i vores opskriftssamling.

  Ha’ en skøn sommer.

  De bedste hilsner
  Kristian

  • Reply
   Anna Bartels
   26. juni 2017 at 11:06

   Tak Kristian! Jeres peanutbutter er klart min favorit – det kan være, jeg sender dig en mail 🙂

Svar