Peanutbutter bounty barer

Peanutbutter bounty barerPeanutbutter bounty. Eller snickers møder bounty på den sunde måde, som jeg også overvejede at kalde dem. Jeg har nok sagt det før, men jeg er en kæmpe fan af peanutbutter. Så stor en fan, at jeg spiser det hver dag og for længst har fundet mig en favorit. Det er forresten den fra Bodylab, hvis I skulle være interesserede. Crunchy, uden sukker og flydende cremet. Og dette er slet ikke sponsoreret eller noget. Den smager bare mega lækkert. Jeg har i et stykke tid haft en ide om at kombinere den lækre hjemmelavede bounty bar med crunchy peanutbutter i en sundere version uden raffineret sukker.

Disse peanutbutter bounty barer er faktisk ret nemme at lave. De består af kokosmel, den tykke del af kokosmælken, crunchy peanutbutter og en smule honning, og så er de dyppet i mørk chokolade og drysset med saltede peanuts. Det kunne også været et lækkert twist at vende lidt fintrevet appelsin-, citron- eller limeskal i eller måske bruge en anden slags nøddesmør som mandel eller hasselnøddesmør, hvis du har det. Perfekt sundere snack.

Andre sundere søde sager: Saltede tahin karamel bidder / Sunde snickers bidder / Dadel-peanutbutter bidder / Mandelsmørfyldte dadler med chokolade

Peanutbutter bounty barer Peanutbutter bounty barer

Peanutbutter bounty barer (10-12 stk)

  • 2 dl kokosmel
  • 50 g af den faste, fede del af kokosmælken fra dåse
  • 70 g crunchy peanutbutter (denne er min favorit – affiliate link)
  • 1-2 spsk honning (afhængig af smag og sukkerindhold i din peanutbutter)
  • 100 g mørk chokolade, mindst 70 %
  • ristede, saltede peanuts

Så nemt er det: Start med at røre kokosmel, fast kokosmælk, peanutbutter og honning sammen i en skål. Form små barer, kugler eller bidder og stil dem i fryseren på en tallerken med bagepapir i 30 minutter.

Smelt chokolade over vandbad, lad det afkøle en smule og overtræk derefter kokosbarerne med chokolade. Drys med grofthakkede peanuts og opbevar dem på køl.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments