Peanutbutter bounty. Eller snickers møder bounty på den sunde måde, som jeg også overvejede at kalde dem. Jeg har nok sagt det før, men jeg er en kæmpe fan af peanutbutter. Så stor en fan, at jeg spiser det hver dag og for længst har fundet mig en favorit. Det er den fra Bodylab, hvis I skulle være interesserede. Crunchy, uden sukker og flydende cremet. Og det er slet ikke sponsoreret eller noget. Den smager bare mega lækkert.
Peanutbutter bounty barer
Jeg har i et stykke tid haft en ide om at kombinere den lækre hjemmelavede bounty bar med crunchy peanutbutter i en sundere version uden raffineret sukker. Peanutbutter bounty barer er faktisk ret nemme at lave. De består af kokosmel, den tykke del af kokosmælken, crunchy peanutbutter og en smule honning, og så er de dyppet i mørk chokolade og drysset med saltede peanuts.
Det kunne også været et lækkert twist at vende lidt fintrevet appelsin-, citron- eller limeskal i eller måske bruge en anden slags nøddesmør som mandel eller hasselnøddesmør, hvis du har det. Perfekt sundere snack – også som konfekt til jul og påske.
Peanutbutter bounty barer
Ingredienser
- 2 dl kokosmel
- 50 g kokosmælk (OBS: den faste, fede del af kokosmælken fra dåse)
- 70 g crunchy peanutbutter
- 1 spsk honning (måske 2)
- 100 g mørk chokolade
- 3 spsk peanuts (saltede og ristede)
Fremgangsmåde
- Rør kokosmel, fast kokosmælk, peanutbutter og honning sammen i en skål.
- Form små barer, kugler eller bidder med dine hænder.
- Stil dem i fryseren på en tallerken med bagepapir i 30 minutter.
- Smelt chokolade over vandbad og lad det afkøle en smule.
- Overtræk kokosbarerne med smeltet chokolade.
- Drys med grofthakkede peanuts og opbevar dem på køl.