Pasta med røget laks, frisk spinat og ricotta

Pasta med røget laks, frisk spinat og ricotta

Denne simple og ultranemme pasta med røget laks, frisk spinat og ricotta er blevet en af min nye favoritter og går ind under kategorien ‘aftensmad på kun 20 minutter’. At noget så nemt og hurtigt kan smage så godt, det er næsten ikke til at forstå. Og det er lige sådan noget mad, jeg aller bedst kan lide. Helt perfekt til når man kommer hjem efter en lang dag og bare skal bikse en hurtig omgang aftensmad sammen.

Opskrift på pasta med røget laks og ricotta

Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal. Det er som sagt en af mine yndlings pastaretter. Hvis du er på udkig efter flere nemme hverdagsretter, kan jeg anbefale dig at gå på jagt i mine mange pastaopskrifter.

Nem pasta på 20 minutter

Denne pasta med røget laks er virkelig aftensmad på 20 minutter. En lækker pastaret der efter min mening har det hele. Lækker pasta (køb endelig en god variant), røget laks, frisk spinat, cremet ricotta og masser af citronsaft og citronskal. Super simpelt men altid en vinder herhjemme.

Pasta med røget laks, frisk spinat og ricotta
Pasta med røget laks, frisk spinat og ricotta

Pasta med røget laks, spinat og ricotta

En nem og lækker pasta med røget laks, frisk spinat, cremet ricotta og masser af citron.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse20 min

Ingredienser

  • 250 g spaghetti
  • 1 løg
  • 150 g frisk spinat
  • 150 g ricotta
  • 1 øko citron + saft fra 1/2 (skal fra den hele, saft fra den halve)
  • 1 tsk chiliflager
  • 200 g røget laks
  • salt og peber
  • olivenolie

Køkkenudstyr

  • Gryde
  • Pande

Fremgangsmåde

  • Hak løg og skyl spinat.
  • Steg løget på en stor pande med 1 spsk olivenolie i et par minutter.
  • Tilsæt spinaten, skru ned på middelvarme og giv det et par minutter, til spinaten falder sammen.
  • Kog imens spaghetti efter anvisningen på pakken.
  • Rør ricotta sammen med fintrevet citronskal, citronsaft, chiliflager, salt og friskkværnet peber.
  • Skær røget laks i mindre bidder, kom det på panden sammen med ricotta-blandingen og rør det godt sammen.
  • Hæld vandet fra pastaen, men GEM 1 dl af kogevandet.
  • Kom pasta på panden sammen med kogevandet og det sidste friske spinat, rør det hurtigt sammen over middelvarme og server med det samme.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments