Annonce

10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter #2

Nemme hverdagsretter10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter. Jeg kan umuligt være den eneste, der kommer hjem efter en lang dag og derefter skal finde på noget aftensmad. Det eneste jeg, på dette tidspunkt, ikke har lyst til er at skulle i gang med en tidskrævende og besværlig opskrift. Jeg vil meget hellere lave en hurtig, sund og ikke mindst lækre hverdagsret. Og tro mig, det er bestemt muligt at lave aftensmad, der går ind under alle disse kategorier.

Jeg har derfor i dette indlæg samlet 10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter. Den skarpe læser vil måske opdage, at det ikke er første gang, at jeg deler sådan et indlæg (det andet finder du lige her). Og da indlægget var ret populært sidste gang, får I nu endnu en omgang med (nye) nemme hverdagsretter. Øverst kan du se en af mine favoritter: Risnudler med edamame, spinat og cremet peanutbuttersauce. De resterende 9 opskrifter finder du nedenunder. Du skal bare klikke på linket for at komme til opskriften 😉

Hvad laver du til aftensmad, når det skal være hurtigt, nemt og lækkert?

10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter

Lynstegt kylling med svampe, pesto, spinat og tomater photo IMG_4926_zpsmxvz55dm.jpg

Lynstegt kylling med pesto, svampe, spinat og cherrytomater – en simpel hverdagsret med forholdsvis få ingredienser og masser af smag fra svampe og pesto. Den fungerer bedst med ris til.

 

Kyllingefrikadeller med feta, spinat og soltørrede tomater photo IMG_5570_zpsv2dujbpg.jpg

Kyllingefrikadeller med feta, spinat og soltørrede tomater – helt sikkert mine nye yndlingsdeller, der er sprøde uden på, saftige indeni og fyldt med feta, frisk spinat og soltørrede tomater. Server dem til en salat, find fx tilbehørsinspiration her.

 

 photo IMG_6003_zpsmssd4llf.jpg

Simpel linguine med chili, kongerejer og frisk persille – dette er endnu en hverdagsret med få ingredienser. Med masser af smag fra hvidløg, citron og frisk persille, et lille kick fra chili og saftighed fra tomaterne. Og så er det en skøn måde at få fisk (her lækre kongerejer) på.

 photo IMG_6017_zpszp4apemx.jpg

Spicy græskarsuppe med æble, gedeost og ristede græskarkerner – en varmende og cremet suppe, der er aller bedst på denne kolde tid af året. Jeg har udfordret den ellers lidt velkendte græskarsuppe med nye toppings a la friske æbletern, saltet gedeost og ristede græskarkerner. Server gerne brød til.

Blomkålspizza med sprød serrano, pesto og oliven photo IMG_4699_zpsdflwkpoa.jpg

Blomkålspizza med sprød serrano, pesto og oliven – et hurtigere, lettere og glutenfrit alternativ til den traditionelle pizza, der med lidt hurtige fingre godt kan laves på under 30 minutter. Top den med din favorit-topping eller følg mit forslag med grøn pesto, sprød serranoskinke, frisk rucola og saltede oliven.

Pasta med edamame, citronsauce og langtidsbagte tomater photo IMG_5011_zpsww1lexic.jpg

Frisk pasta med edamame, citronsauce og langtidsbagte tomater – en simpel hverdagsret, der bringer minder tilbage til sommer og sol. Her kan du bage tomaterne i 30 minutter ved en smule højere grader eller bruge friske tomater i stedet for de langtidsbagte. Kombinationen af citronsauce, edamame, ristede pinjekerner og tomater med et pift af cayennepeber er SÅ lækkert.

Ristet rugbrødssandwich med avocado, spinat, pesto og gedeost photo IMG_5479_zps3fpcrnkw.jpg

Ristet rugbrødssandwich med avocado, spinat, pesto og gedeost – en lækker ristet klapsammen, der udfordrer den klassiske ‘parisertoast’. Den er god til både frokost og aftensmad på farten. Og så kan du fylde dem med præcis det, du godt kan lide. Jeg vil dog anbefale en form for ost, der kan blive smelte-lækker indeni.

Citronspaghetti med feta, persille og ristede hasselnødder photo IMG_5270_zpsyzqe3bmv.jpg

Citronspaghetti med feta, persille og ristede hasselnødder – en enkel hverdagsret der kan laves på under 20 minutter. Den er frisk, sprød og dejlig sommerlig, og så kan den sagtens serveres til et stykke kylling eller spises som den er.

 

Spinat-æggewrap med laks, avocado og pesto photo IMG_5639_zpscil0odum.jpg

Spinat-æggewrap med laks, avocado og pesto – en mættende wrap. Den er god til både frokost eller som aftensmad og kan fyldes med det, du har i køleskabet. Jeg er dog vild med kombinationen af avocado, pesto og røget laks.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments