Glædelig jul! Jeg håber, at du har haft en skøn skøn aften med god mad og hygge. Igen i denne madplan uge 52 har vi med et lidt anderledes uge at gøre. Både fordi den for nogle indeholder julefrokoster, og der måske derfor ikke skal aftensmad på bordet, og så er der selvfølgelig også nytårsaften. Ej at forglemme 1. januar, hvor der selvfølgelig skal noget snasket på menuen. Men de andre dage fokuserer vi lidt mere på at få nogle grøntsager ind, og det tænker jeg også er meget rart.
Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.
Madplan uge 52
Madplan uge 52 består af to dage med kylling, en med fisk, to vegetariske dage og så nytårsaften. Og selvfølgelig noget snasket mad til 1. januar. Kan man andet? Hvis ugens madplan uge 52 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.
Ugens menu består helt konkret af cæsarsalat med sprød kylling og hvidløgscroutoner, min yndlings vegetariske curry med græskar, kikærter og kokosmælk, en laksetærte med spinat og feta, chevre chaud aka. varm gedeostsalat med balsamico valnødder og sennepsdressing, gulerodsrisotto med ricotta og timian, nytårsaftensmad og så til dagen derpå: Sprød kyllingeburger med ovnfritter og chilimayo. Det kan kun blive godt.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal der noget sødt på bordet? Måske inspiration til desserten nytårsaften? Jeg kan anbefale min islagkage med saltkaramel og browniebund. Du kan sagtens lave en dag eller to før.