Madplan uge 50

Madplan uge 50

Jeg er klar med madplan uge 50, der er fyldt med gode sager i sæson som rodfrugter, græskar, blomkål og kartofler. Med suppe, gode pastaretter, masser af grøntsager og fisk. Jeg overvejede at komme risengrød på igen denne uge, fordi vi sagtens herhjemme kan spises risengrød en gang om ugen i december, men har I det på samme måde?

Denne madplan uge 50 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 50

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 50 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på chowder – en cremet suppe med majs, blomkål og bacon, græskarrisotto med salviepesto, bagt græskar med basilikumscreme og smilende æg, ravioli med brunet smør og brændt citron og sidst men ikke mindt honningbagt laks med nødder (en favoritopskrift fra min mor) og bagte rodfrugter med cremefraichedressing. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale min mor opskrift på brunkager. Det er helt ærligt de bedste, jeg har smagt.

Brunkager - klassisk opskrift på den nemme julesmåkage
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments