Madplan uge 5

Madplan uge 5

Nu runder vi snart februar måned, og det er en stor måned for mig. Jeg starter nemlig nyt job, og det glæder jeg mig helt vildt meget til. Endnu desto mere grund til madplaner som denne madplan uge 5, hvor jeg kan handle ind til hele ugen og ikke skal tænke mere over det. Jeg håber også, at denne madplan kan give dig det samme. Og ikke mindst masser af god mad på menuen.

Hver lørdag udkommer en ny madplan til dig her på bloggen ligesom denne madplan uge 5. Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen hele vejen med den dertilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.

Madplan uge 5

I denne uge får du to dage med kød, to med fisk og to vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 5 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på rød karry suppe med gyoza (hjemmelavet eller købt), lakselasagne med ricotta og spinat, kolokithopita som er en græsk filodejstærte med squash og feta serveret med spidskålssalat med æbler og mandler, citronpasta med sprød rosmarinkylling og sidst min ikke mindst en rigtig weekendfavorit hjemme hos os, kartoffelpizza med mascarpone. Haps – jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden, så er det jo snart fastelavn, og jeg har en opskrift på fastelavnsboller med vaniljecreme og remonce. Glasur selvfølgelig også. De ser ikke ud af meget, men de smager så godt. Kæmpe vinder.

Fastelavnsboller med vaniljecreme og remonce
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments