Nu er vi for alvor kommet ind i december, og det synes jeg, at vi skal fejre med en menu, der på nogen punkter indeholder lidt jul og på andre måder slet ikke. Det er meget godt med en blanding, og det er denne madplan uge 49 i hvert fald. Fyldt med godt og blandet.
Så nu er det tid til ugens menu. Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.
Madplan uge 49
Madplan uge 49 består af to dage med kød og fire dage med vegetariske måltider. Jeg laver altid søndag til restedag, så du har mulighed for at rydde op i køleskabet, gøre klar til en ny uge og være kreativ med pasta, pizza, tærte eller lignende retter, der er gode til tøm køleskabet. Hvis ugens madplan uge 49 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.
Ugens menu består helt konkret af sprøde og saftige broccolifrikadeller med ost og seam serverer med rødkålssalat med appelsiner og tahindressing, kartoffeltærte med porrer, bacon og brie, falafelsalat med alt godt, nøddepostej med svampe og en frisk grøn salat, frisk pasta med laks og langtidsbagte tomater og sidst men ikke mindst fyldte kyllingebryster med svampe, æbler og flødeost serveret med knuste kartofler med hvidløgssmør. Haps.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage i weekenden? Jeg foreslår verdens bedste brunkager.