Madplan uge 48

Madplan uge 48

I denne uge går vi altså ind i december måned. Derfor er der i madplan uge 48 også indsneget en lille smule julestemning i form af lidt risengrød, masser af comfort food og varme retter. Det kan kun blive godt! Jeg håber, at du får en dejlig start på julemåneden.

Så nu er det tid til ugens menu. Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.

Madplan uge 48

Madplan uge 48 består af to dage med kød og fire dage med vegetariske måltider. Jeg laver altid søndag til restedag, så du har mulighed for at rydde op i køleskabet, gøre klar til en ny uge og være kreativ med pasta, pizza, tærte eller lignende retter, der er gode til tøm køleskabet. Hvis ugens madplan uge 48 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af indisk dahl med ristede mandler og skyr, kyllingedeller med spinat, feta og soltørrede tomater serveret med en grønkålssalat med halloumi og sesam-gulerødder, cremet kartoffel-porresuppe, julestemning i form af fuldkornsrisengrød med pære, lakridssukker og hasselnødder, brændende kærlighed med ekstra grøntsager og sidst men ikke mindst rødbedetatar med estragonmayo, ost og ovnfritter til. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Hvorfor ikke tage hul på juleforskuderne og bage et saftigt, krydret honningbrød – en opskrift jeg har lært af min mor. Husk tandsmørret!

Honningbrød
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments