Annonce

Madplan uge 47

Madplan uge 47

Er du klar på en ny uge? Madplan uge 47 er i hvert fald. Og sikke en god uge og menu vi går i mod. Det er virkelig comfort food, gode smage og lækre retter på menuen. Kender du også det der med at glæde sig til aftensmad hele dagen, fordi man ved, at man skal have noget godt? Sådan tror jeg, at du vil have det denne uge. Det vil jeg i hvert fald.

Husk at du kan følge madplanen fuldt ud eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Du kan også kigge alle de andre madplaner, hvis denne madplan uge 47 ikke er dig.

Madplan uge 47

Madplanen i denne uge består af en dag med kød, en dag med fisk og fire vegetariske dage. Jeg lover dig dog, at du ikke vil savne kødet. Den sidste dag står på tøm køleskabet – så er du klar til en ny uge. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på kartoffel-porresuppe med ostescones med karamelliserede løg og cheddar. De er så gode. På menuen er der også frisk pasta med laks, spinat og langtidsbagte tomater (i mange år min yndlings pasta), vegetarisk nøddepostej med svampe og hasselnødder, græskarbygotto med grønkålschips, brunet smør og hasselnødder, thai beef salad og til sidst hjemmelavede falafler med en aubergine og kikærtesalat med cremet tahindressing. Mums for en omgang madplan uge 47.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Vi kan jo næsten ikke undlade noget lækkert i weekenden vel? Overvej om denne ultranemme og intense chokolademousse ikke skal på menuen.

Chokolademousse - nem dessert til gæster
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments