I denne uge og madplan uge 44 kommer vi til at have fokus på nogle af de lækre grøntsager, der er i sæson i november måned. Blandt andet græskar og svampe og rodfrugter. Tre af mine favoritter. Derudover forsøger jeg som altid at have fokus på at bruge op, hvad vi handler ind til, så vi ikke ender med madspild i sidste ende.
Denne madplan uge 44 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.
Madplan uge 44
I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 44 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på verdens bedste græskarsuppe med rød karry, ovnbagt svampebygotto med parmaskinke og valnødder, en skøn favorit hos os aka. curry med kikærter og kokosmælk, kartoffelrøsti med røget laks, cremefraiche og en salat til og sidst men ikke mindst fyld kyllingebryst med svampe og flødeost serveret med flødekartofler a la rodfrugter. Jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Hvis du ligesom jeg skal bage i weekenden, kan jeg virkelig anbefale verdens bedste banankage med karamelliserede bananer.