Madplan uge 43

Madplan uge 43

Velkommen til madplan uge 43. Jeg spurgte jer på Instagram i sidste uge, om I var mest til at få en madplan lørdag eller søndag inden den kommende madplansuge. 2/3 dele af jer stemte lørdag, så sådan bliver det fremover. Det vil også sige, at til jer der stemte søndag, kan I jo bare kigge på den dagen efter. Så bliver alle forhåbentligt tilfredsstillet.

Ugentlig madplan med nem hverdagsmad

Som jeg fortalte sidst, har jeg opgraderet mine madplaner. Du kan nu nemt skrue op og ned for, hvor mange I spiser med, du kan nemt printe alle opskrifterne og printe en tilhørende indkøbsliste. Det er altså ret smart, og jeg håber sådan, at I vil tage godt imod det. Der findes allerede mange madplaner på bloggen, så hvis denne ikke lige er dig, er jeg sikker på, at du kan finde noget andet, der passer til din smag.

Madplan uge 43

Madplanen i denne uge består af to dage med kylling, en med fisk og tre vegetarisk. Den sidste dag står på rester og tøm køleskabet – så er man klar til en ny uge. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på chicken parmesan med en spinatsalat med syltede rødløg, tacos med bønner, tomatsalsa og guacamole, kartoffel-porresuppe, pasta med kongerejer, chili og tomat, en sprød spanakopita med feta og spinat (seriøst den skal du glæde dig til) og fyldte kyllingebryster med svampe og grillede gulerødder og ricotta. Mums for en omgang madplan uge 43.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Har du lyst til en sød sag i denne uge, så kan jeg anbefale dig at lave mine snaskede kanelsnegle med cream cheese frosting.

Kanelsnegle med cream cheese frosting
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments