Så er vi på den anden side af efterårsferien. Uanset om du har holdt ferie eller ej, håber jeg, at du har haft en dejlig uge. Det er blevet tid til madplan uge 43. I denne uge tager jeg faktisk på ferie i 4 uger, og det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg kommer til at holde lidt ferie her fra bloggen, men madplanerne udkommer stadig, som de plejer. Dem har jeg nemlig planlagt på forhånd.
Hver lørdag udkommer en ny madplan til dig her på bloggen ligesom denne madplan uge 43. Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen hele vejen med den dertilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 43
I denne uge får du en dag med kød, to med fisk og tre vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 43 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på en skøn lasagne med spinat og ricotta, rugbrødssandwich med varmrøget laksesalat, fransk løgsuppe med gratinerede ostebrød, bagt lak smed krydderurter og grønne bønner med brunet smør og sidst men ikke mindst chicken tikka masala med naan brød.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage noget i weekenden? Jeg har selv kigget på denne galette, hvor du nemt ville kunne udskifte bær med tynde skiver af æbler eller pærer for en efterårsversion.