Madplan uge 43

Madplan uge 43

Jeg håber, at du enten har haft en skøn efterårsferie eller bare en dejlig, almindelig uge som mig. Vi går ind i det sidste af oktober måned, og det er derfor tid til madplan uge 43. Som altid fyldt med gode sager og denne gang alt fra deller til tærte, suppe og pizza.

Denne madplan uge 43 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 43

I denne uge får du en dag med kød, to med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 43 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på tomatsuppe med mascarpone, kyllingedeller med spinat og feta plus ovnfritter og haydari dip, laksetærte med spinat serveret med en spidskålssalat med æbler og mandler, fyldt ravioli med ricotta, brændt citron og brunet smør og sidst men ikke mindst kartoffelpizza med rosmarin. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale mine marcipansnurrer med chokolade.

Marcipan snurrer med chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments