Madplan uge 43

Madplan uge 43

Det er blevet lørdag, og ved du, hvad det betyder? Det er tid til ugens madplan uge 43. En madplan med rigtig mange gode sager på menuen, hvis du spørger mig. Haps haps haps. Farverige, smagsfulde retter til hverdag og til lidt mere fancy hverdag. Jeg håber, at du bliver inspireret.

Det er tid til ugens menu. Jeg har som altid samlet lidt inspiration til dig. Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.

Madplan uge 43

Madplan uge 43 består af to dage med kylling, en dag med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Jeg laver altid søndag til restedag, så du har mulighed for at rydde op i køleskabet, gøre klar til en ny uge og være kreativ med pasta, pizza, tærte eller lignende retter, der er gode til tøm køleskabet. Hvis ugens madplan uge 43 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.

Ugens menu består af pastasalat med hjemmelavet pesto, ærter og langtidsbagte tomater, en asiatisk risgrød aka. congee med kylling, soya og peanuts (og andet godt), vegetariske tacos med bønner, tomatsalsa og guacamole, en omgang laks i rød karry, salat med paneret feta og en dressing af citronfileter i honning serveret med snoet brød med oliventapenade og sidst men ikke mindst chicken parmesan aka. paneret kylling i tomatsauce, gratineret med ost, serveret med en grønkålssalat med æbler og dadler.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår et hjemmebagt kanelbrød.

Kanelbrød
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments