Annonce

Madplan uge 42

Madplan uge 42

Jeg kommer selvfølgelig til at savne solskin og varme, men der er altså også noget ekstremt hyggeligt ved efteråret. Det er som om, at det er lidt mere okay at hygge indenfor og spise comfort food hver dag. Jeg tager det i hvert fald som en mulighed, og der er derfor både comfort food og andre gode sager i denne madplan uge 42. Måske du har efterårsferie, måske ikke. Uanset hvad håber jeg, at du bliver inspireret.

Denne madplan uge 42 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 42

I denne uge får du tre dage med kød og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 42 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på langtidssimret spaghetti bolognese, fransk løgsuppe med gratinerede ostebrød, salat med sprød kylling, æbler og pestodressing, basilikumspasta med hjemmelavet stracciatella og citronbrødkrummer og sidst men ikke mindt butterdejstærte med balsamicobagte løg, grønne salater og cremefraiche-marineret mozzarella. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal der noget lækkert på bordet i weekenden? Jeg foreslår kanelsnegle med æble og marcipan. Du kan jo evt. toppe med glasur eller frosting.

Kanelsnegle med æble og marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments