Tre, to, en og så havde vi allerede fjerde uge i januar. Jeg synes, at tiden går stærkt, og det er måske ikke det værste i disse kolde, mørke og våde måneder, men inden vi har set os om, er det jo blevet forår. I denne madplan uge 4 står den på masser af gode mad, comfort food, gamle og nye favoritter men mest af alt bare masser af velsmag.
Hver lørdag udkommer en ny madplan til dig her på bloggen ligesom denne madplan uge 4. Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen hele vejen med den dertilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 4
I denne uge får du tre dage med kød og tre vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 4 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på græske kyllingefrikadeller og grønne bønner med hasselnødder med brunet smør, græskarsuppe med rød karry, gryderet med chorizo og bønner, risotto med rødløgssimrede løg og sidst men ikke mindst åben lasagne med græskar, stracciatella og brunet smør. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage i weekenden? Jeg har netop udgivet en opskrift på chokoladekage, som jeg har brugt lang tid på at eksperimentere og udvikle den bedste opskrift på en saftig, luftig og svampet chokoladekage med chokoladeglasur. Oplagt til en weekendkage.