Madplan uge 39

Madplan uge 39

Mmh det er en god menu i denne omgang madplan uge 39. Fyldt med æbler, svampe, rodfrugter, toppings, mad med ske og i skåle, comfort food og meget andet. Det er for alvor blevet efterår, og det fortæller ugens madplan dig nok også. Jeg har nu ikke så meget imod de tykke sweatre, den ekstra kop te og sæsonens råvarer.

Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 39

Menuen i denne uge består af tre dage med kylling, en med fisk og to vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 39 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på cremet svampesuppe med kylling og ris, rødbedevafler toppet med hytteost, avocado og andet godt, laksetærte med spinat og feta, den asiatiske risgrød congee med kylling, soya, peanuts og andet godt, gulerodsrisotto med ricotta og timian og sidst men ikke mindst fyldte kyllingebryster med svampe, flødeost og æbler serveret med ovnbagte kartofler med hvidløgscreme og urter. Mmmh for en madplan uge 39.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Husk nu endelig at bage noget i weekenden, for det er jo weekend. Jeg kan anbefale en nem portion chokolademousse. Haps den er god!

Chokolademousse - nem dessert til gæster
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments